Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide
Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Website: www.mookerheide.nl

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookereheide ligt in noordelijk Limburg op 10 minuten rijden van Nijmegen. Landgoed Mookerheide is een natuurgebied van Natuurmonumenten met een prachtig Jachtslot, een historische kas en tuinen. Van dit landgoed is 55 hectare in gebruik is als natuurbegraafplaats. Het bestaand en beschermd natuurgebied biedt een glooiend landschap van bossen en open velden.

Een eigen plek op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide betekent een laatste rustplaats in de uitgestrekte natuur tussen de vlinders en de vele vogels. De vrije keuze voor een eigen plek met eeuwige grafrust in de natuur. Een eigen plek in het hart van de natuur waar alles in het ritme van de seizoen telkens opnieuw begint. Wandel over de bospaden en strijk met een kleedje neer onder een boom. De natuur is er voor iedereen. De natuur omarmt, geeft rust en kracht.

Landgoed Mookerheide is een natuurbegraafplaats van Natuurbegraven Nederland. Natuurbegraven Nederland maakt begraven in de natuur momenteel mogelijk in vijf natuurgebieden. Heidepol in Arnhem, Maashorst in Schaijk, Schoorsveld in Heeze, Landgoed Mookerheide in Molenhoek en Huis ter Heide in de Moer. Samen met Natuurmonumenten ontwikkelen en verbeteren we natuurgebieden.
Iedereen die meer wil weten van natuurbegraven op Landgoed Mookerheide is welkom in ons informatiecentrum. We zijn 7 dagen in de week geopend. Wil je buiten met ons afspreken en wandelen? Bel dan voor een afspraak.