Condole

Condole

Website: condole.nl

Een dierbare verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Steun en aandacht vanuit familie, vrienden en kennissen kan op zo’n moment fijn zijn. Ook kan het helpen om herinneringen met elkaar te delen. Herinneringen aan hen die we zijn verloren, geven troost en kracht.

Met de Condole app kan dit. Condole is een app waarin troost en herinneringen samenkomen. De app geeft tips en informatie bij rouw en verlies, is te gebruiken als digitaal condoleanceboek maar zorgt vooral voor verbinding tussen nabestaanden en hun naasten.
Iedereen die toegang heeft gekregen tot een privé-gedenkplek in Condole, kan een gezin in rouw vanaf dat moment ondersteuning verlenen. Direct na overlijden (als digitaal condoleanceboek) maar juist ook in de periode erna. De periode waarin het gezin het leven weer probeert op te pakken. Juist dan kan het fijn zijn om liefde en zorg vanuit de omgeving te ontvangen. Condole ondersteund hierin.
Zo krijgen gebruikers een melding op dagen die belangrijk zijn voor de nabestaanden. Om als naasten te laten weten dat je met de familie meeleeft, is er de optie om op zo’n moment een bericht te sturen of concrete hulp aan te bieden zoals: ‘Zal ik boodschappen voor je meenemen?’ Voor wie graag iets tastbaars wenst te geven, zijn er de troostgeschenken vol liefde en aandacht.
Condole is eenvoudig in haar gebruik en een praktisch hulpmiddel voor iedereen die met verlies te maken krijgt.