GEWOONLeven.

GEWOONLeven.

Website: www.gewoonleven.nl

Welkom bij GEWOONLeven. Een coachingspraktijk in Amersfoort waar je terecht kunt als je te maken hebt met een verliessituatie. Of het nou kort of lang geleden is, rouw kent geen tijd. Het gaat erom wanneer jij behoefte hebt aan ondersteuning.

Rouwcoach Amber Bohncke staat naast je en biedt jou de ruimte om verder te kunnen, ze verweeft verlies met leven. Dat kan door samen de natuur in te gaan voor wandelcoaching of op de praktijk gesprek en werkvormen in te zetten zoals ‘Verlies op de kaart’ van Janet Schmidt.

De sessie(s) kunnen vanuit een brede expertise op verschillende manieren worden ingevuld, op maat voor jou. De begeleiding is voor alle leeftijden.

Verlies kent vele vormen, zoals het verlies van een dierbare, gezondheid, je relatie, je baan, verwachtingen.

Speciale aandacht is er voor begeleiding rondom een miskraam: als je weet dat je zwanger bent of die wens hebt gaat er een wereld voor je open, van dromen tot twijfels. Je leven verandert. Als je dan je prille zwangerschap verliest is het alsof er een zeepbel uit elkaar spat. Jouw beleving daarvan en ook die van nauw betrokkenen verdient de aandacht.

Bij een verliessituatie kun je naast individuele coaching er ook voor kiezen om met lotgenoten samen te komen, bijvoorbeeld tijdens ‘Wandelen met verlies’. Daarnaast staat GEWOONLeven. voor preventie en informeren, door het geven van gastlessen, workshops en deskundigheidsbevorderingen.

GEWOONLeven. verzorgt de volgende workshop:

Helaas geen berichten gevonden.