AR Video

AR Video

Website: terugkijkenopeenpassendafscheid.nl

CREMATIE OF BEGRAFENIS

In het verdriet van het laatste afscheid gaat er veel langs u heen. Het later terug kunnen zien van de uitvaart betekent voor velen een waardevolle steun bij de rouwverwerking. AR Video biedt hiervoor een landelijk netwerk van gespecialiseerde vakmensen.

Soms kunnen mensen de uitvaart van hun dierbare niet bijwonen wegens ziekte. Of kinderen zijn nog zo jong, dat ze op latere leeftijd het gemis ervaren van een bewust afscheid. Dan kan een respectvolle reportage helpen bij het acceptatie- en verwerkingsproces.

Als enige in Nederland richten wij ons sinds 1990 op het vastleggen van persoonlijke, emotionele maar vooral troostrijke afscheidsbijeenkomsten. Nabestaanden en uitvaartverzorgers constateren achteraf altijd, dat ze ons niet of nauwelijks hebben opgemerkt.

VIDEO EN/OF LIVESTREAM

Met onze professionele faciliteiten zorgen we er tevens al sinds 2012 voor dat via livestream het afscheid overal ter wereld bijgewoond kan worden. Ondanks de afstand voelt iedereen dan toch de emotionele verbondenheid in het momentum. Inlogcodes leveren we direct aan om op de rouwkaart te zetten.

Afhankelijk van de situatie en de persoonlijke wensen zetten we diverse camera’s neer. We zijn gecertificeerd om met een drone te vliegen om desgewenst prachtige shots vol symboliek toe te voegen. Tevens kunnen we naar wens gebeurtenissen zoals de opbaring, het vertrek thuis of de condoleance vastleggen voor later.

In het gastenboek op onze website treft u veel waarderende reacties van nabestaanden.

AR Video is de gespecialiseerde totaalleverancier van audiovisuele diensten voor de uitvaartbranche. Al sinds 1990 leveren we op professionele en respectvolle wijze een waardevolle bijdrage aan het laatste afscheid.