Zelf Rijden

Zelf Rijden

Website: www.zelfrijden.com

Bij Zelf Rijden kun je een rouwauto voor een dag huren en het laatste afscheid nog persoonlijker maken voor nabestaanden. De nabestaanden kunnen hun overleden geliefde, ouder, of vriend zelf tijdens de laatste momenten begeleiden. Er is voor deze rouwauto geen chauffeur nodig, waardoor het samenzijn met de overledene nog intiemer is en de laatste rit een dierbare herinnering wordt.

Zelf Rijden is een samenwerking tussen Budget Hearses en Verstraaten Staatsie Vervoer. Waarin Budget Hearses de leverancier van de rouwauto is en Verstraaten Staatsie Vervoer de verhuurder. Wij hebben jarenlange ervaring in rouwvervoer en onze krachten gebundeld. Beide partijen zagen de trend dat nabestaanden overleden dierbare vaker zelf wilden begeleiden naar de laatste rustplek. Daarom ontwikkelden wij het concept van ‘Zelf Rijden’.

Onze Chrysler Pacifica rouwauto is gemakkelijk te besturen en de vrijheid die je hebt om de laatste momenten met een overledene in alle rust en privacy door te brengen, is voor nabestaanden een belangrijke reden om te kiezen voor Zelf Rijden. Je zit niet vast aan een route en bepaalt zelf langs welke plekken die emotionele en bijzondere laatste reis jullie leidt, je bent immers zelf regisseur van deze bijzondere dag.