Stichting JouwLaatsteLevensfase
Stichting JouwLaatsteLevensfase

Stichting JouwLaatsteLevensfase

Stichting JouwLaatsteLevensfase

Website: jouwlaatstelevensfase.nl

Stichting JouwLaatsteLevensfase is opgericht voor mensen die met de eindigheid worden geconfronteerd. Als het jouw eindigheid betreft of als mantelzorger, naasten, dierbare. Dit kan zijn door ouderdom, of dat er een diagnose is gesteld van een ziekte of dat de ziekte zich ontwikkelt.

Stichting JouwLaatsteLevensfase is gericht op bewustwording, groei en inspiratie m.b.t. de laatste levensfase. Praten over de dood is iets meer ‘gewoon’ geworden de laatste jaren. Echter zou het praten over de laatste levensfase, het verlies bij leven al bij leven gevoerd kunnen worden. De trend om langer thuis te willen blijven wonen, de druk op de mantelzorgers en naasten en de wens om meer de eigen regie te kunnen behouden, sturen aan op een andere bewustwording, beeld en omgang met de laatste levensfase.

Maak kennis tijdens Nieuw Bakje Troost met ons en onze inspiratie uitgaven als de gids De Laatste Levensfase, het boekje ‘wat ik nog zeggen wil’ en ons magazine Tenslotte. En met de partners van ons platform Marian Sterke en Marcel Kolenbrander & Monique Branse. Wees welkom.

 

Stichting JouwLaatsteLevensfase geeft de volgende workshop:

Helaas geen berichten gevonden.