Koffertje Troost

Koffertje Troost

Website: koffertjetroost.nl

Aandacht en houvast voor kinderen in rouw
Wat kun jij concreet voor kinderen betekenen wanneer zij met verlies worden geconfronteerd? Vermijden we het liefst gesprekken over de dood en praten we nog steeds niet te veel over de hoofden van kinderen? Juist voor kinderen is aandacht, uitleg en betrokken worden bij het afscheid essentieel voor een goede start van het rouwproces.

Knuffelpakketje
Koffertje Troost steunt kinderen na het overlijden van een dierbare en doet dit onder andere met een knuffelpakketje: een houten koffertje boordevol spulletjes om kinderen met het afscheid bezig te laten zijn. Je kan het koffertje gebruiken om herinneringen in te bewaren. Een zacht slingeraapje maakt het knuffelpakketje compleet!

(Prenten)boeken en boekenkoffer
Daarnaast heeft Koffertje Troost vele (prenten)boeken in uiteenlopende thema’s, waaronder verlies van opa, oma, papa, mama of baby, maar ook euthanasie of zelfdoding. Het is mogelijk om een boekenkoffer aan te schaffen met een standaard boekenpakket dat toepasbaar is in veel situaties, of je kunt zelf boeken uitkiezen. Jouw (bedrijfs)logo kan optioneel op de koffer gehoutbrand worden. Voor scholen, zorginstellingen, hospices en uitvaartondernemers is deze koffer echt een aanrader!

Ouders ontzorgen
Koffertje Troost wil ouders ontzorgen door een ruim aanbod van materialen en zo gezinnen helpen om in hun eigen vertrouwde situatie de dood bespreekbaar te maken.

Koffertje Troost wenst dat de vele prachtige boeken en knuffelpakketjes alle kinderen bereiken die het nodig hebben!

Meer informatie of bestellen? Bekijk onze website of bel met Mieke 06-20639745
Foto: Natasja van der Woude Fotografie