Hartenlied

Hartenlied

Website: hartenlied.nl

Live muziek die het hart verwarmt bij bijzondere levensovergangen. De schoonheid van puur zang en gitaar, dat is Hartenlied.

Bent u op zoek naar passende muziek bij een afscheid of herdenking? Een goed gekozen muziekstuk zegt vaak zoveel meer dan woorden. Live gezongen geeft het een grote meerwaarde aan de uitvaartceremonie.
Het warme timbre van de stem van Karin samen met de virtuoze gitaarklanken van John creëren een intiem moment tijdens het afscheid. Klanken die troosten en verzachten.
Zij vertolken bekende en minder bekende liederen en hebben een mooi repertoire aan luisterliederen voor uitvaarten en herdenkingen. In overleg en indien de tijd dat toelaat kunnen zij een verzoeknummer instuderen.

Karin Menken komt uit een muzikale familie. Zij volgde zangworkshops en zanglessen bij Terra Voice, stembevrijder Jan Kortie en zangpedagoge Joke de Vin.
John Jacobs volgde een klassieke opleiding bij gitarist Julien Coco en bekwaamde zich in allerlei speelstijlen zoals klassiek, pop, romantische muziek en jazz. Hij speelde in combo’s als begeleider van Nederlandse artiesten.
Sinds 2006 verzorgen zij met veel liefde en plezier muzikale omlijstingen.

Voor een impressie met beeld en geluid zie de website van Hartenlied
Op de website levenswending.nl/muziek/ vindt u een overzicht van hun repertoire.