Den Hollandsche gedenktekens
Den Hollandsche gedenktekens

Den Hollandsche gedenktekens

Den Hollandsche gedenktekens

Website: www.denhollandsche.nl

Bijzondere en persoonlijke gedenktekens ontwerpen en vervaardigen voor families en nabestaanden, dat is wat wij doen. Wij ontwerpen en maken grafmonumenten, urnen, assieraden en andere elementen die staan voor het gedenken van dierbaren.

Van voordelig tot exclusief. Ieder gedenkteken is uniek, omdat we er het verhaal van de familie er zo goed mogelijk in proberen te verwerken. Of het nu klassiek of juist modern is, het is altijd persoonlijk.

Het maken van gedenktekens is een ambacht, en daarom werken wij met vakmensen die kennis hebben van materialen en toepassing. Daarbij schenken we ook steeds meer aandacht aan duurzaamheid. We leven immers duurzamer en houden rekening met het milieu bij de keuzes die we maken. Ook na ons overlijden willen we het milieu niet onnodig veel belasten. Via de ‘Circle Stone’ collectie bieden wij families daarom de mogelijkheid om gebruikt grafwerk een nieuw leven te geven. Ook verwerken we vanuit de duurzaamheidsgedachte producten van dichterbij. Denk daarbij aan steensoorten uit Europa in plaats van het verre Oosten. Maar ook aan gerecyclede materialen als Nederlands hout en bio-composiet dat wordt vervaardigd uit oude gebruikte grondstoffen. Zo dragen we samen bij aan een beter milieu.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor cremeren en dus hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van urnen en sieraden. Er zijn legio aan mogelijkheden voor een tastbare herinnering die het verhaal van de overledene vertelt. Alle materialen zijn mogelijk, denk aan hout, keramiek, glas of biologisch afbreekbaar. Het is zelfs mogelijk om van een deel van de as een diamant te laten maken.

We kunnen voor ieder budget een persoonlijke urn maken, en terwijl we met elkaar in gesprek zijn ontstaat er altijd iets moois.