Bijzondere Woorden
Bijzondere Woorden

Bijzondere Woorden

Bijzondere Woorden

Website: bijzonderewoorden.nl

Als je afscheid moet nemen van je geliefde, is er maar één mogelijkheid om te zeggen wat je vindt, denkt of voelt. Als het moeilijk is zelf de juiste woorden te vinden, dan help ik je met het schrijven van bijzondere woorden.
Wat bij de één past, past niet bij de ander. We zoeken samen wat bij jouw dierbare én bij jou past! We kunnen ongetwijfeld uren praten over jouw geliefde. Wat is het dat je verbindt, wat heeft die ander gevormd, waar word je blij van en wat doet er pijn?
Met mijn vragen maak ik los wat vast zit. Voor mij is het vaak de kunst om ook de woorden die níet gezegd worden of de gevoelens die eerst onbesproken bleven, vorm te geven. Ik kan je ook helpen met speciale wensen: misschien een gebed, een overweging, het kiezen van (live)muziek of foto- en/of filmopnamen, het combineren van speeches van anderen? Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke afscheidsceremonie.

Wie ben ik? Als ik het zelf mag omschrijven: ik ben pragmatisch ingesteld. Ik ben nuchter en objectief, maar wel meelevend en betrokken. Tijdens mijn werk houd ik oog voor de mensen om mij heen. Ik stel me kwetsbaar en onbevangen op, zodat ik naar je kan luisteren, ik je kan horen en zien. En het kan zelfs gebeuren dat ik met je lach én huil. Want ik ben immers ook maar een mens en geen schrijfmachine.
Wendy is eveneens auteur van het boek ‘Doodgewone verhalen’, bijzondere verhalen uit het leven van een uitvaartspreker.