ALEX DE FILM

ALEX DE FILM

Website: labfilmproductions.com

ALEX
Deze film gaat over een jonge vrouw genaamd Alex. Tien jaar geleden heeft ze haar zusje verloren, maar ze heeft het nog steeds geen plekje kunnen geven. Samen met Alex verliezen we onszelf in de gedachtewereld van Alex en begeven we ons in haar droomwereld.
Hierin beleeft ze herinneringen van haar zusje en probeert ze onbewust een aantal belangrijke aspecten van haar verlies te verwerken.
Ze weet dat ze verder zal moeten zonder haar. Durft ze haar zusje uiteindelijk los te laten?

Over Lisa de Bye – Schrijfster en Regisseuse ALEX
Lisa de Bye is een allround filmmaker met een focus op regisseren, produceren en schrijven. Daarnaast is ze veel bezig met editen en graphic design.
Na een media opleiding in Nederland en een film minor – over fashion films – in Denemarken te hebben afgerond, heeft ze haar eigen freelance filmbedrijf opgericht. Tevens is ze de co-founder van het fashion film bedrijf, LI&LOU: liandlou.com
In haar filmwerk probeert Lisa altijd een ander perspectief te bieden over het onderwerp, de kijker uit te dagen en nieuwe formats uit te denken.
Meer weten over Lisa? Check dan haar website: labfilmproductions.com
Instagram: instagram.com/lisa_de_bye

Over Didi Spaans – Producente en Editor ALEX
Didi Spaans is een creatief producente en editor. Momenteel zit Didi in de afrondingsfase van haar onderzoeksmaster Literary Studies aan de Universiteit Leiden.
De theoretische kennis die zij heeft opgedaan op deze studie kan Didi uitstekend toepassen in het veld van filmmaken, waar zij verschillende mediavormen poogt te combineren om zo de randen van de Nederlandse televisie- en filmwereld op te zoeken en uit te dagen.
Vorm – dat is Didi’s ding. Op welke manier wordt een verhaal verteld? Op de duizenden manieren dat dit kan, zoekt Didi naar de beste vorm.
Wil je meer weten of Didi? Check dan haar IMDB pagina: imdb.com/name/nm9074328