Wolter Strijker
Wolter Strijker


Wolter Strijker

Bijzonder vakkundig samengestelde rouwbloemen.

Een rouwbloemstuk of rouwbloemen van Wolter Strijker vertellen een verhaal vol herinneringen, met oog voor detail. Het is mijn passie om emoties te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen, passend binnen elk budget en met ongekende mogelijkheden.

Persoonlijke afscheidsbloemen met gevoel en liefde brengen sfeer op een belangrijke dag. Samen met u geef ik vorm aan dat laatste boeket, waarin we het verhaal van de overledene vertellen.

Samen vormgeven aan dat laatste boeket
Begrafenisbloemen vertellen het verhaal van de overledene. Daarom ga ik samen met u aan de slag om het boeket samen vorm te geven. Om tot een persoonlijk rouwboeket te komen vind ik het belangrijk om meer van de overledene te weten en uiteraard over de nabestaanden. Uw wensen in kaart brengen en luisteren naar wat u wilt bij de uitvaart is op dat moment mijn belangrijkste focus.

Dat is ook de reden dat ik graag bij u thuis kom om de wensen te inventariseren. In een persoonlijk gesprek neem ik alle tijd om uw wensen zorgvuldig in kaart te brengen en het verhaal van de overledene te leren kennen. In het gesprek kom ik snel tot een creatief en doordacht resultaat, voor een mooi rouwboeket dat recht doet aan de overleden persoon.

Het is ook mogelijk om op afspraak het atelier in Amersfoort te bezoeken. Net wat u het prettigst vindt.