Spikes Fotografie
Spikes Fotografie


Spikes Fotografie

Fotografie als kunst. De kunst om u in beeld te brengen voor een perfecte afscheidsreportage.

De eerste wijze les om mensen goed op de foto te krijgen kreeg ik als jong fotografiestudentje van een zeer ervaren professionele fotojournalist op mijn 15de.
“Maak contact met je onderwerp. Je fotografeert een mens”.

Deze les heeft ertoe bijgedragen dat het maken van documentaires van mensen in hun laatste levensfase en hun afscheidsceremonie helpt bij het verwerken van het verlies. Omdat de perceptie van de realiteit voor even helemaal verdwijnt, is Spikes Fotografie er om de meest intense momenten voor jullie vast te leggen. Met die beelden van de reportage wordt in overleg met jullie een fraai boek gemaakt. Dit geeft troost op momenten wanneer je die hard nodig hebt. Er worden door Spike op een integere manier tijdens emotionele gebeurtenissen zoals een uitvaart of afscheidsdienst/viering.

Nauw samenwerkend met integere uitvaartondernemers kom ik altijd voor jullie tot het mooiste resultaat.

Ook is Spike als fotograaf actief voor de stichting Make a Memory waar van kinderen van 23 weken tot 16 jaar door hem beeldherinneringen worden gemaakt voor, tijdens of kort na het overlijden. 24/7 als professioneel fotograaf actief in de mensenfotografie.

Spikes Fotografie verzorgt de volgende workshop:

Helaas geen berichten gevonden.