van oude tradities naar nieuwe rituelen
Loop Biotech
Loop Biotech


Loop Biotech

Wij geloven in een wereld waarin we samenwerken met de natuur. Wij hebben een missie om niet langer de aarde te vervuilen, maar juist te verrijken en nieuw leven te laten bloeien. Daarom hebben wij ’s werelds eerste levende doodskist gegroeid uit paddenstoelen. Onze levende doodskist stelt mensen hierdoor in staat om op de meest natuurlijke manier onderdeel te worden van de Cycle-of-Life. Waarbij de aarde wordt gevoed en we een bron worden voor nieuw leven.

Terwijl de meeste onderzoekers zich vooral focussen op planten en organismen boven de grond, blijkt uit recent onderzoek dat de meest cruciale creaties van de natuur zich onder onze voeten bevinden. Meer dan 92% van alle plantensoorten op aarde vertrouwt op mycelium voor hun overleving. Mycelium staat bekend als de grootste recycler op aarde en het is de drijvende kracht achter de levenscyclus van dode materialen. Het kan zowel organische als giftige materialen omzetten naar de essentiële bouwstenen waarmee nieuw leven op kan bloeien. Hoe mooi zou het zijn als wij ook onderdeel worden van dit proces?

Dankzij onze nieuwe fabriek in Delft hebben wij een voorraad opgebouwd waaruit wij in Nederland en België de volgende dag kunnen leveren.

Klaar voor leven na de dood?

Loop Biotech verzorgt de volgende lezing:

Helaas geen berichten gevonden.