Levenzegt
Levenzegt


Levenzegt

Vier het leven van je dierbaren met de Herinnerkring 

“Prachtige manier om herinneringen uit te wisselen en weer tot leven te brengen. Een mooie middag met een lach en een traan.”

“Bijzondere ervaring. Even terug samen zijn in hier en nu. Een cadeautje.”

“Gewoon geweldig. Eigenlijk moest dit elke week kunnen.”    

“Ik heb dingen ervaren waar ik zelf niet bij kon. Blij dat ik dat heb kunnen delen. Mooie ervaring, dankjewel.“   

“De voorstelling raakte me, zo herkenbaar. Het was zo levensecht!”

“Dat jullie zo weinig input nodig hebben en toch zo juist kunnen spelen: chapeau!”

Verhalen verbinden

Een moment van afscheid of herdenking kan zoveel meer troost en verbinding brengen wanneer mensen elkaar in hun herinneringen laten meekijken en meebeleven.

Daarom ontwikkelden Ann en Hadass de Herinnerkring, vanuit hun ervaring als (psycho)dramatherapeuten, in het werken met groepen en met afscheid, verlies en rouw. Zij vormen een empathisch duo bij Levenzegt, een collectief voor improvisatie-, en interactief theater. 

Zorgzaam en respectvol improviseren zij op basis van persoonlijke verhalen die zij ingeleefd ensceneren. Daarvoor werken zij met terugspeeltheater, een methode die op een verbindende, rituele en artistieke wijze vorm geeft aan bijeenkomsten.

Herinnerkring

De Herinnerkring is er voor iedereen die in samenzijn het leven of afscheid van een familielid, vriend of collega wil eren en vieren op een bijzondere en verbindende manier. Wij helpen mensen hun herinneringen en anekdotes, maar ook hun emoties te delen en te beleven met elkaar.

Een Herinnerkring levert gedeelde belevingen op, vernieuwde herinneringen en een diepere verbinding met elkaar.

Fotocredits: David Gommeren