Kunst en kist
Kunst en kist


Kunst en kist

Mensen helpen zich uit te drukken. Dat is een rode draad in mijn leven. Jezelf uit kunnen drukken bij afscheid kan, maar hoeft niet in woorden. Vormgeven door middel van symboliek, een ritueel of een gebaar kan heel betekenisvol zijn voor een ieder die zoekt naar een passende manier om afscheid te nemen. Vanuit die overtuiging geef ik vorm aan kunst en kist.

Met Kunst en Kist maak ik verschillende producten waarmee de uitvaartkist kan worden aangekleed op persoonlijke wijze. Voor een liefdevol afscheid zijn er Troostmannetjes die een laatste omhelzing bieden.
U kunt kiezen voor een enkel Troostmannetje, of een aantal Troostmannetjes gecombineerd. Zo wordt ofwel de overledene gesymboliseerd, ofwel het gezin of de familie. U kunt hier geheel naar eigen inzicht invulling aan geven. Zie ook de tab Inspiratie om ideeën op te doen.

Ook zijn er Herinneringsboompjes in verschillende soorten en maten. Het kleurenpalet loopt van aardse tinten tot meer uitgesproken kleuren.

Spreekt een product u aan, maar vindt u het moeilijk om vorm te geven aan een passend ritueel? Ik kan hierin wellicht vanuit mijn rol als ritueelbegeleider, ook van betekenis zijn.