Gedenken in hout
Gedenken in hout


Gedenken in hout

‘Gedenken in Hout’, de kers op ons slagroomtaartje! Stapje voor stapje ontstaan in de loop van vele jaren. In 2020 vielen alle puzzelstukjes echt op de juiste plaats en werd ‘Gedenken in Hout‘ een feit. ‘Gedenken in Hout’ bestaat naast onze bestaande vaste arbeidscontracten; Bas werkt nog drie dagen als servicemonteur en is ‘Meubelmaker Stellendam’,  Hester werkt drie dagen als ambulant maatschappelijk werker/begeleider bij een grote Rotterdamse organisatie. De kers op ons slagroomtaartje omdat dit van ons is, omdat wij hier de voorwaarden bepalen (namelijk de vraag van onze klant) en omdat wij besloten hebben alleen nog te doen wat wij leuk vinden en waar wij goed in zijn!

En: Bas is ‘goed met hout’! Bas werkt met liefde, passie en aandacht, met heel veel zorgvuldigheid en vakmanschap, zeer gedreven naar een gewenst eindresultaat. Het eindresultaat is een urn of herinneringskistje zoals op de site. Speciale wensen zijn mogelijk, het werkstuk wordt dan echt heel uniek.

En: Hester werkt al een heel arbeidzaam leven lang met mensen, mensen die kwetsbaar zijn. Hoe vaak is een uitvaart niet passend bij een overledene? Dat mag anders vindt en weet zij! Met de verkoop van de urnen en herinneringskistje, een ontvangst, aandacht en koffie (wanneer gewenst), eventueel samen vullen van een urn, draagt zij haar steentje bij aan een andere, meer ‘eigen’ manier van omgaan met de dood.

Samen zijn wij één, samen geven we Gedenken in Hout vorm