Ellen Hettema
Ellen Hettema


Ellen Hettema

Bij mij kun je aanmeren als in een veilige haven, waar warmte en Licht het baken zijn.

Voor luisterende oren, een steun- of leunmoment, begrip en (h)erkenning, verzachting, troost, verdieping, inspiratie en nieuwe (levens)moed en kracht tijdens ziekte en rouw.

Ik zet mijn hart en handen, intuïtie en klanken, levenswijsheid en bezieling in om jou en/of jouw naasten nabij te zijn op de donkere stukken van het levenspad.

Mijn levenservaringen rondom de ziekte en het verlies van mijn geliefde en het rouwproces wat daarop volgde, neem ik daarin mee. Naast de zwaarte en diepte die loslaten met zich meebracht heb ik tevens verrijkende en dierbare ervaringen opgedaan, waardoor het uiteindelijk een betekenisvol proces is geweest.

Het sterven van het lichaam ervaar ik als een overgang/doorgang naar een andere vorm van leven en ik voel mij verbonden met beide dimensies.

Wanneer je hebt gehoord dat jij of een dierbare moet toegroeien naar afscheid nemen van het aardse leven en elkaar, is dat vaak moeilijk. Met mijn met liefde uitgekozen klankschalen, kunnen wij in deze fase een welkome metgezel zijn.

Met onze unieke klanken en trillingen helpen we om contact te maken met wat er in het hart leeft, kunnen diep raken, troost brengen, herinneringen oproepen en onderlinge verbinding brengen of versterken.

Pijn en lijden raken vaak meer op de achtergrond en emoties kunnen gemakkelijker worden losgelaten zodat er ruimte kan ontstaan voor gevoelens van vrede, rust en acceptatie.

Van harte welkom tijdens het congrestival bij mijn stand, waar we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.

Ellen Hettema verzorgt de volgende workshop:

Helaas geen berichten gevonden.